tgcontact

theater op locatie

Susanna

Ze was een kokosnoot!

Niet echt natuurlijk, maar in de 20 jaar dat ze speelt was dat wel een van haar favoriete rollen. Susanna loopt dus al een mooie tijd mee. Al sinds ze een klein meisje was vond zij toneelspelen erg leuk.

Op haar 13e speelde ze haar eerste rol bij het jeugd toneel (ze weet niet meer welk stuk), en Susanna mocht op haar 15e voor het eerst meedoen met het volwassen toneel, waarin zij de dochter van een verslaafde moeder speelde, een drama stuk.

Ondanks ze al veel stukken en types gespeeld heeft zou ze graag nog eens een grote hoofdrol willen spelen in een echt drama stuk.


Favoriete zin uit een rol bij Contact


“Die heb ik nog niet, haha het eerste stuk waar ik in mee zou doen werd op het laatste moment afgelast.”

En daarmee kunnen we meteen wel stellen dat Susanna van alle markten thuis is, want naast toneel spelen is ze ook nog eens actief in het bestuur van Contact, doet ze aan “bullet Journalling ”en houdt ze ook nog eens een gezin draaiende.

Volgens Susanna is het mooie aan contact dat we aan het begin van het seizoen nog niets hebben, behalve improvisatie en een regisseur,  we kunnen nooit zeggen welke richting het op gaat omdat er geen stuk en locatie zijn, het stuk groeit tijdens het seizoen. Haar gezondheid laat het helaas niet toe om een heel seizoen te spelen, maar door omstandigheden van een andere speler speelt ze nu toch een rol in RESET. We mogen er met z’n allen vanuit gaan dat er eerdaags een nieuwe favoriete zin van Susanna op de website staat


# Reacties uitgeschakeld voor Susanna