tgcontact

theater op locatie

Linda

“Komt goed” Dat is de lijfspreuk van Linda.

En het komt ook allemaal goed, hoewel deze energieke, leuke chaoot, die van pasta, wijn, en blauw houdt, het altijd druk heeft met vrijwilligerswerk, een eigen zaak, een gezin, vindt ze ook nog eens een keer de tijd om toneel te spelen bij Contact. Ze kan ook niet zonder Contact, ze heeft daar “Contact” mensen ontmoet die ze anders nooit ontmoet zou hebben, en zou dan dus letterlijk en figuurlijk contactloos zijn. In deze gezellige, leerzame en vertrouwde groep vindt ze het zeer waardevol dat, naarmate het traject van de productie vordert, de groep hechter en hechter wordt.

Iets met “jammer”

[Favoriete zin uit “Crash”]

Linda speelt ook al een tijdje toneel. En waarom? heel simpel, omdat ze er blij van wordt. Het begon allemaal in groep 8 van de basisschool, de eind musical, en een paar jaar later na 2 jaar nazitten bij Contact besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en zelf een rol te spelen. En zo speelde zij haar eerste rol in 2012 in “Zus” in de rol als passant “in een prachtige jurk“ zoals zij zelf omschrijft.

En zo heeft Linda in haar toch al drukke leventje een rust puntje bij Contact gevonden, want toneel spelen in nou eenmaal pure ontspanning.

En als het allemaal toch even boven haar hoofd groeit kan ze altijd nog zeggen “komt goed“!


# Reacties uitgeschakeld voor Linda