tgcontact

theater op locatie

Paul

 

_DSC1715

Lekker iemand anders zijn. Dat is het wat toneelspelen zo leuk maakt, voor Paul. Lekker iemand anders zijn. Prins Bernhard, bijvoorbeeld. Om maar eens iemand te noemen. Want die figuur fascineert hem, om de één of andere reden. Die zou hij best eens willen spelen. Maar goed, dat is altijd maar afwachten natuurlijk. Hoewel hij het dus ook één van de geweldige dingen van Contact vindt, dat je als speler zelf kunt bijdragen aan je rol. Met improvisatie, inbreng, ideeën en stukjes tekst. Ja, dat is aan hem wel besteed. Dus wie weet.. Voorlopig houdt hij het, wat royalty betreft, dan nog maar even op de man met de lange witte baard, u weet wel. Met die knecht. Over improviseren gesproken. Favoriete rol, absoluut. Het is maar goed dat hij van uitdagingen houdt.

 

Is de oorlog nu alweer voorbij?!

[uit Staal, de favoriete zin van Paul]

 

Uitdagingen dus, nieuwe dingen ontdekken. Zo haalde hij zijn para-brevet, op Texel. Zo leerde hij duiken in warme wateren. En zo kwam hij bij Contact terecht. Via een workshop. Gewoon doen. Gaan!
Reteknap trouwens, vindt hij het, dat die club al jaren bijzondere producties weet neer te zetten. Op locatie. Met speciaal geschreven stukken en een klein budget. Petje af. En fantastisch om aan mee te doen. Bijzondere mensen, kundig, gemotiveerd.. Nieuwe inzichten, leverde het hem op. En zijn eerste toneelrol. Op zijn lijf geschreven. Een overwinning, zo ziet hij het.


# Reacties uitgeschakeld voor Paul