tgcontact

theater op locatie

Marina

Marina is de ‘newbie’ in de groep. Geënthousiasmeerd door Marion die zei ‘Volgens mij is toneel helemaal iets voor jou!’. 

‘Schuur’ is dus de eerste toneelproductie waaraan….. 
wacht, vroeger, ooit, lang, laaang geleden zat ze op een rolschaatsclub. Ja, echt! En ‘The Rainbow Rollers’ deden ook voorstellingen. En daarin zaten niet alleen wat onderdelen op muziek maar ook een toneelstuk/musical. Ha, dus wel een minuscuul beetje ervaring in een grijs verleden. 
Toen was het al leuk om met een groep iets neer te zetten waar andere mensen dan van genoten.
De leden van Contact zijn stuk voor stuk allemaal geweldig en het is heel gezellig, vermakelijk en leerzaam om mee te doen in het proces van ‘niets’ naar ‘toneelstuk’.

Een favoriete zin heeft Marina wel maar mag natuurlijk hier niet geplaatst worden, want die komt uit ‘Schuur’; deze zin gaat bij het oefenen mééstal goed maar soms wordt per ongeluk een bepaald woord vervangen door een geheel ander woord waardoor de zin echt heel fout wordt, met een hoop hilariteit als gevolg. Hopelijk gaat het tijdens de voorstellingen goed en anders moet u maar bedenken ‘Ah, dit is dus haar favoriete zin!’.

In het dagelijks leven werkt Marina als docent Engels op een VMBO school. En alhoewel je natuurlijk vooral erg jezelf moet zijn in het onderwijs, ontkom je er ook daar niet aan om af en toe toneel te spelen om een bepaald punt te maken. Beschrijvingen van haar variëren nogal aan wie je dat zou vragen, maar ‘duidelijk’, ‘eerlijk’ en ‘grappig’ zijn waarschijnlijk dan de meest genoemde.


# Reacties uitgeschakeld voor Marina