tgcontact

theater op locatie

Ingrid

Op de vraag “Waarom Toneel spelen?” antwoordde Ingrid “Waarom niet?” , en dat is precies hoe Ingrid in het leven staat. Deze opvatting past ook ideaal in haar toch al drukke schema. Want deze lieve, betrouwbare en vooral gezellige dame heeft genoeg andere bezigheden om haar dagen te vullen. Werken , lezen en Zumba om er zo eens een paar te noemen, en dan ook nog eens een gezin runnen. “Ze heeft het er maar druk mee.”

En toch kan ze dan ook nog tijd vrij maken om toneel te spelen. Want toneel spelen bij Contact is voor Ingrid dus ook echt een avondje ontspanning. Een gevarieerde gezellige en vooral gepassioneerde groep mensen met passie voor toneel waar zij zich als een vis in het water voelt en ze af en toe eens “lekker gek” kan doen . Hierdoor kon zij zelf ook nog opener en vrijer spelen.

“Wat? Had je wat”

[uit “BOS”]

Toch loopt Ingrid ook al een mooi tijdje mee in het toneel wereldje. Het toneel bloed stroomt haar dan ook door de aderen en als ze niet bij Contact zou spelen, zou ze waarschijnlijk wel bij een andere vereniging aan het spelen zijn. Hetzij in een musical (want dat zou ze nog wel eens een keer willen) of een ander toneelstuk.

In haar eerste stuk speelde zij een kind, dit was in het stuk “schrijf me in het zand“, en via diverse musicals en toneelstukken streek zij 3 jaar geleden neer bij Contact.


# Reacties uitgeschakeld voor Ingrid