tgcontact

theater op locatie

Olaf

Frederick Vermanderen , dit was de rol die Olaf in het stuk “Per(r)ongeluk in 2018 zou spelen . Deze rol was ”de leukste die hij heeft gerepeteerd” Jawel ,”ZOU ”spelen , en alleen gerepeteerd want een week voor de uitvoering belandde hij in het ziekenhuis met een zeer naar geval van wondroos. Geen uitvoering voor Olaf dus …. Gelukkig is het goed gekomen met de uitvoering en kan Olaf nu zijn talenten bij Contact laten zien .

Olaf speelt eigenlijk zijn hele leven al toneel , maar de afgelopen 3 jaar pas bij een vereniging .Hij begon in de Wogmeer als artiest/kunstenaar in het stuk “the Black Comedy ”en kreeg toen echt de smaak te pakken . Sindsdien heeft hij meerdere stukken en eenakters gespeeld . Om zijn honger naar toneel spelen een beetje te stillen is hij via-via aangeschoven bij Contact.

“Kunnen we niet onze eigen urine drinken?”

[favoriete zin uit Reset]

“Een gezellig zootje (on)geregeld” waar hij veel nieuwe mensen heeft leren kennen en  zich zelf lekker kan uitleven en veel kan leren . In plaats van meedoen aan het “echte leven”. Want dat doet hij ook , zijn grootste hobby is koken , liefst met een wijntje erbij . Verder is hij regelmatig bij concerten te vinden , omdat muziek in de breedste zin van het woord ook een van zijn passies is.

Vooralsnog is het bestuur in beraad of ze  besluiten om een week voor de uitvoering Olaf op te sluiten zodat hij zichzelf niet kan verwonden …..je weet immers maar nooit.


# Reacties uitgeschakeld voor Olaf