tgcontact

theater op locatie

Contact in de pers

Zomergroet juni 2023

Het zit erop! Zeven keer hebben we gespeeld, uitverkochte voorstellingen, zelfs mensen op een wachtlijst, en wat een leuk, enthousiast publiek hebben we mogen zien! Hartelijk dank voor eenieder die gekomen is en we hopen dat u genoten heeft van wat u heeft gezien. Nog even in de reprise: merkwaardige types die met een boot aankwamen, was dat wel zuivere koffie? En over koffie: hoewel dat kwartiertje werd ingesteld was de koffie niet bepaald perfect. Maar, wel met liefde gezet door de cliënten van de Sociale Beer, waar ieder zijn eigen taak had en die -al harrewarrend met de anderen- volbracht. Schimmige types waren er ook – iemand die er alles voor over had om niet herkend te worden, iemand die zich schuilhield in wat een laboratorium bleek te zijn, een boekhouder die in de nesten gewerkt werd door zijn onverzettelijke bazin. En natuurlijk de lieve dames – de één die allerlei kringloopspullen bracht en de ander, van de koepelorganisatie voor sociale werkplaatsen – die bleken toch wat minder lief te zijn, uiteindelijk. De ster van de show was natuurlijk de gast-speelster die op haar eigen wijze haar rol en tekst deed.

We hadden de voorstelling niet kunnen maken zonder Janna, onze super-regisseur. En ook Rick, onze lichtman en Gertruud die de vormgeving en kleding heeft verzorgd, hebben een enorme bijdrage geleverd. Onze dank gaat ook uit naar velen die praktische hulp verleenden: Smit Constructie uit Winkel, die de opstapjes voor de tribune hebben gemaakt, de firma Beers (waar de tribune al die tijd gelogeerd heeft), Hans Doodeman en Mike Leegwater die ervoor zorgden dat de tribune naar de speellocatie werd getransporteerd, Autocentrum Van der Stoop en Kruijer, waar geparkeerd mocht worden, Ralp Elshof van Diezijnhof voor het drukwerk en die ervoor gezorgd heeft dat de online kaartverkoop weer werkte, Laura van Zorgboerderij Buitengewoon in de Polder die advies en hulp heeft gegeven met betrekking tot de gast-speelster, Peter Wittekoek die ons prachtige publiciteit heeft gegeven, de EHBO-vrijwilligers die elke avond aanwezig waren en Aad Zandvliet die foto’s maakte voor plaatsing in lokale kranten. Daarnaast zijn we gesponsord door: AVA Alms Valve Agency, SBMO Consultants, Stammis Horecaverhuur, Boekel-Leegwater Transport en Univers Reclame.

Onze grote dank gaat vooral uit naar Nel Leegwater en Jan Groot, voor het mogen gebruiken van hun locatie, hun lieve ontvangst, en die keer op keer (als we met een vraag kwamen) zeiden: ‘natuurlijk gaat dat lukken, dat regelen wij wel even’. En ook alle vrijwilligers die koffie kwamen schenken, de kassa draaiden, en allerlei hand-en spandiensten hebben gedaan: een groot dank-je-wel voor jullie!

Inmiddels is de Sociale Beer opgeheven. De cliënten zijn elders ondergebracht, in een veilige omgeving waar ze aan hun ontwikkeling kunnen werken. De boekhouder en laborante zijn er met taakstraffen vanaf gekomen en doen vrijwilligerswerk bij, jawel, sociale werkplaatsen. De écht schimmige types daarentegen, hebben van de rechter veel tijd gekregen om na te denken over hun acties en wie weet gaan ook zij hun leven beteren. Vanuit Contact wensen wij u een prachtige zomer toe en graag tot horens en ziens!

Namens Contact: Maaike Heijnen, Stefke Kroone, Jan Schurer, Linda Schrieken, Gonnie van Ham, Marina van den Brink, Susanna Conijn, Ingrid van der Werf, Paul Oudeman, Bert Jong, Marion Breed-Houting

 

 

nhd staal

 

staal nhd rec

 

jacoba in nhd

 

recensie nhdRecensie 2013Recensie 2012Recensie 2010Recensie 2009Recensie 2008Recensie 2008

 

 

 

 


# Reacties uitgeschakeld voor Contact in de pers